Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

24.03.2023

Pääsiäisenä Marttiseen koko perheellä

Pääsiäisenä Marttiseen koko perheellä
Pääsiäinen lähestyy. Marttisessa voit viettää aikaa perheen kanssa. Täällä voit vuokrata fatbiket, boulderointi radan ja myös lumikengät jos lunta on. Voit fatbikellä lähteä kiertämään lähistön reiteille. Boulderointi luolassa voit turvallisesti kiipeillä vanhempiesi kanssa. Seuraamme säätä, että onko mahdollista mennä lumikenkäilemään. Lisäämme tänne, kun saamme lisätietoja lähistöltämme olevista pääsiäiskokoista.


Hirsihuvilahuoneistot Marttisessa sopivat isommankin perheen tai pienen kaveriporukan lomailuun. Jokaisessa huoneistossa on oma keittiö, sauna ja nopea wlan-yhteydet. Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla reippaan puolen tunnin etäisyydellä Helvetinjärven kansallispuistosta, Ähtäri Zoosta ja Suomen suurimmasta tavaratalosta Tuurissa. 

Rauhaisan pääsiäisen saat yhdistämällä näitä yhteen ja ottamalla majoituksen itsellesi, perheellesi tai ystäväporukallesi Marttisesta ja vuokraamalla välineitä omalle luontoretkelle vaikka maastoon pyöriä tai lumikenkiä. Voit myös lähteä perheen kanssa boulderointiluolaan.

Katso lisää sivuiltamme pääsiäiskokot ja muut mahdollisuudet

Käyttäessäsi palvelujamme olet tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!

Lähde vaeltamaan Helvetinjärven kansallispuistoon pääsee reippaassa puolessa tunnissa (45 km). Käy selvittämässä, mikä sai luonnonvoimat siirtelemään maankuorta miljoonia vuosia sitten. Samalla tutustut tuloksena syntyneisiin Helvetinjärven rotkolaaksoon sekä Helvetinkoluun, pari metriä leveään ja 40 metriä korkea kalliosolaan.

Tai lähtekää tutustumaan Suomen ja myös Aasian eläimistöön, niin kohteeksi löytyy Ähtäri Zoo reippaan puolen tunnin etäisyydellä (50 km).

Luontoretkien lisäksi tai niiden tilalle löytyy lähietäisyydeltä myös ostosmahdollisuuksia. Suomen suurin tavaratalo Kyläkauppa Veljekset Keskinen sijaitsee myös reippaan puolen tunnin etäisyydellä (45 km).

Seuraamme säätä, mitkä aktiviteetit ovat mahdollisia. Fatbiket ja boulderointi rata ovat vuokrattavissa.

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.06.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy