Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

13.05.2024

Quality Label-verkoston tapaaminen Budapestissa

Quality Label-verkoston tapaaminen Budapestissa
Euroopan neuvoston myöntämän Laatumerkin saaneiden nuorisokeskusten edustajat olivat koolla vaihtamassa kokemuksia ja suunnittelemassa tulevaisuuden yhteistyömuotoja Budapestissa, Unkarissa 6.-8.5.2024. Tapaamisessa inspiroiduttiin keskuksia yhdistävistä arvoista ja niiden näkyväksi tekemisestä.


Marttinen on yksi 14 eurooppalaisesta nuorisokeskuksesta, jolle Laatumerkki on myönnetty. Keskuksestamme tapaamiseen osallistuivat nuorisopalvelupäällikkö Sanna Järvensivu ja kansainvälisen nuorisotyön ja perhetyön koordinaattori Päivi Ketonen. Tapaamisessa kunkin keskuksen edustaja toi esille merkittävämpiä tapahtumia ja asioita omassa keskuksessa sekä kuulumisia yleisemmällä tasolla maan nuorisotyössä. Kerroimme Marttisen roolista alueellisen nuorisotyön koordinaatiossa Pirkanmaalla, sillä alueellisen nuorisotyön merkitys korostuu valtioneuvoston tekemässä valtakunnallisessa nuorisotyön ja -politiikan ohjelmassa (VANUPO 2024-2027). Kuulumisten lisäksi osallistuimme työpajaan, jonka tavoitteena oli inspiroida keskusten edustajia yhteisen narratiivin luomiseen – Laatumerkin saaneet keskukset ovat erilaisia ympäristöltään ja toiminnoiltaan, mutta niitä kaikkia yhdistää sama laadukas työote, nuorten osallisuus, aktiivinen kansainvälinen työ sekä halu kehittyä. Työpajan tavoitteena oli pohtia miten edellä mainittuja arvoja voisi tuoda esille esimerkiksi oman keskuksen markkinoinnin kautta.

Marttinen osallistuu aktiivisesti Laatumerkin vuotuisiin tapaamisiin ja koulutuksiin. Nuorisokeskus Villa Elba on toinen merkin saanut keskus Suomessa.

Quality Label for Youth Centres - Youth (coe.int)

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 16.07.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy