Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Marttisen logo
 
 

Avoimia harjoittelu- ja työpaikkoja Nuorisokeskus Marttisessa


Open positions in Marttinen  Harjoittelupaikat

 

Innostaako ympäristö, seikkailu ja kesätyöpaikka, joka vilisee nuoria aktiivisia asiakkaita ja jossa yksikään päivä ei ole samanlainen sekä tehdä samalla merkityksellistä työtä? Meillä Marttisessa kohtaat kesän aikana kymmeniä nuoria kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä.

Nuoret ovat eväsretkellä luonnossa.

Marttinen on yksi yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Kohtaamme vuosittain satoja nuorten ryhmiä kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Ohjelmapalveluidemme painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa. 

Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella.

Olemme matalan organisaation talo ja avoimia uusille ajatuksille. Päivät ja työtehtävät ovat monipuoliset ja muuttuvat, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omiin työvuoroihisi kuin työsi toteuttamiseen. Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia.

 
 

Nyt etsimme:

 

Ei tiedotteita

 

Avoin hakemus

Jos nyt ei avoimia työpaikkoja yllä ole, niin aina otamme vastaan avoimia hakemuksia. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja miksi sopisit Marttisen tiimiin.

Marttinen on monipuolinen ja kansainvälinen toimintaympäristö, ja meillä työskentelee eri alojen osaajia. Erityisesti leirikoulujen kevät- ja syyssesonkeja täydennämme nuorisoalan ohjausosaajilla (huhti-toukokuu ja elo-lokakuu). Arvostamme lajitaito-osaamista kiipeily- ja melontatoiminnasta. 
Ota meihin yhteyttä!

Info/Vastaanotto
p.+358 (0)3 485 1900
info@marttinen.fi

 
 


KYSY MEILTÄ HARJOITTELU- TAI TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAA

Marttinen on monipuolinen ja kansainvälinen toimintaympäristö, ja meillä työskentelee eri alojen osaajia. Työssäoppimispaikkoja löytyy ympärivuotisesti mm. asiakaspalvelun, nuoriso- ja kasvatustyön, ravintolatyön, siivouksen ja kiinteistöhuollon sekä myynnin ja markkinoinnin aloilta. Marttisesta voit löytää myös aiheen opinnäyte- tai projektityöllesi.

Marttisessa on tarjolla mm. harjoitteluja, joissa pääset työskentelemään kansainvälisten vapaaehtoisten kanssa. Myös nuorisovaihtojen suunnittelu nuorten kanssa, kansainvälisen nuorisotyön kehittäminen, erilaisiin hankkeisiin osallistuminen, hankkeiden tukitehtävät saattavat kuulua harjoittelussa työtehtäviin

Ota meihin yhteyttä!

Marttisen kansainvälinen nuorisotyö
kv@marttinen.fi

Lue lisää Marttisen kansainvälisestä nuorisotyöstä

tai

Info/Vastaanotto                                                                         
p.+358 (0)3 485 1900
info@marttinen.fi

 
 

open applications

Maybe there are no vacancies now, but we will always accept open applications. In your application, tell us about yourself and your skills.

Marttinen is versatile and international environment and our employees are experts from various fields. In particular, we supplement the spring and autumn seasons of the camp schools with youth workers (April-May and August-October). We value climbing and kayaking skills.Contact us!

Centre Marttinen is versatile and international environment and our employees are the professionals from diverse fields. You can find on-the-job learning possibilities all year round in different domains, for example client service, youth work, educational work, catering, cleaning and facility management, sales and marketing. You can also find a subject for your thesis or project work.
Contact us!

Info/Reception
p.+358 (0)3 485 1900
info@marttinen.fi

 

Ask for the trainee
or internship possibilities

Are intrested about intership possibilities? You can find on-the-job learning possibilities all year round, for example client service, youth work, educational work, catering, cleaning and facility management, sales and marketing.

You can also find a subject for your thesis or project work.
Contact us!

International youth work
kv@marttinen.fi

Info/Reception
p.+358 (0)3 485 1900
info@marttinen.fi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 21.05.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy