Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-haajuhlia-16.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Elämäsi juhlat arvokkaassa ja tunnelmallisessa ympäristössä

Marttisen entinen pappila on nykyisin suosittu juhlatalo, jonka arvokkaassa ympäristössä ja viihtyisissä tiloissa voi järjestää perhe-, suku- ja yritysjuhlia. Pappila on kunnostettu vuonna 2010. Kunnostuksen yhteydessä uusittiin myös kalusteet ja av-välineet.

Marttisen Vanhassa Pappilassa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 150 henkilölle. Suurin yhtenäinen tila on Tarjanne -sali, joka on mahdollista kalustaa jopa 90 henkilölle. Tarjanne -salissa on käytössä myös flyygeli. Lisäksi käytettävissä on pienempiä saleja. 

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Nuorisokeskus Marttisen henkilökunta auttaa mielellään juhlatilaisuuksien suunnittelussa ja tuo käyttöön järjestämisestä kertyneen kokemuksensa. Asiakaspalvelumme on paikalla ma – pe klo 9.00 – 16.00. Voitte myös varata ajan etukäteen tilaisuutenne suunnittelua varten. Näin tarvittaessa myös keittiöpäällikkömme on mukana tilaisuuden suunnittelussa alusta alkaen.

Lisätiedot ja varaukset:
sähköpostitse myynti@marttinen.fi
puhelimitse +358 3 485 1921 / 03 485 1900

Varaa tavoitteellinen ja turvallinen leirikoulusi tästä

 
HäätPolttaritSyntymäpäivätSukujuhlat

Kutsu koko suku Marttiseen

Tunnelmalliset puitteet sukukokouksille löytyvät Marttisen saarelta, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa miljöössä sijaitsevasta kokous- ja juhlatalo Marttisesta. Oli suku sitten suuri tai pieni, meiltä löydät oikean kokoiset tilat sekä vapaaseen seurusteluun että kokoustekniikkaa vaativiinkin esityksiin. 

Marttisen palvelut sukukokousvieraille

Nuorisokeskus Marttisessa on käytössä 200-paikkainen monitoimisali ja muita kokoustiloja esitysjärjestelmillä ja langattomalla internetyhteydellä varustettuna.

Marttisen oman keittiön kautta on saatavissa maittava lounas noutopöydästä. Lounas sisältää kaksi lämmintä ruokaa, lämpimän kasvislisäkkeen, kolmet salaatit, leivät & levitteet, ruokajuomat, jälkiruuan ja kahvin. Marttisen Vanhassa Pappilassa on järjestettävissä ruokailut arvokkaassa ja juhlavassa miljöössä.

Ohjelmaa ja lisäpalveluja juhlaan

Juhlaan on mahdollista Marttisen kautta saatavissa myös lisäpalveluja esimerkiksi esiintyjistä valokuvauksiin. Katso lisää täältä. Myös liikunnalliset aktiviteetit, lasten temppurata tai tutustuminen Virtain Perinnekylään soveltuvat hyvin sukukokouksen yhteyteen.

Vieraiden majoitus

Vieraat majoittuvat hirsihuviloissahuoneistoissa kahden henkilön huoneissa. Huoneistoissa on kolmesta neljään makuuhuonetta, yhteinen oleskelutila ja sauna. Majoittumaan mahtuu yhteensä 86 henkilöä. Tarvittaessa lisää majoitustilaa löytyy kehden, neljän ja kuuden henkilön hotelllihuoneista.

Aamiainen on tarjolla Nuorisokeskus Marttisen päärakennuksessa.

Kappeli
 
 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy