Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuoret halaavat toisiaan.
 
 
Nuorisokeskus

Tavoitteellinen leirikoulu Marttisessa

Selaa esitettä Nuorisokeskus Marttinen 2022-2023

Kuvassa kaksi nuorta liikkeellä resiinalla.


Leirikoulussa Marttisessa osallistujien ja ryhmän tavoitteet ovat tärkeässä osassa. Marttisen ja muiden nuorisokeskusten leirikouluissa oppiminen ja kehittyminen tapahtuvat tekemällä ja kokemalla. Leirikoulut tukevat perusopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamista. Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin leirikoulujärjestäjä, nuorisokeskuksissa järjestetään vuosittain yli 800 leirikoulua.

Marttisessa on toteutettu tavoitteellisia ja laadukaita leirikouluja jo 25 vuoden kokemuksella. Huolellinen etukäteissuunnittelu, ammattitaitoinen henkilökunta sekä turvallinen toimintaympäristö takaavat onnistuneen kokemuksen, josta koko ryhmä voi nauttia.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee nuorisokeskusten yleishyödyllistä ja kasvatuksellista toimintaa nuorille ja tämä huomioidaan hinnoittelussa. Hinnat vaihtelevat ohjelmien ja sesonkien mukaan, keskimäärin leirikouluvuorokausi täysihoidolla maksaa noin 50,00 € / henkilö. 

Lisätiedot ja varaukset:
Leirikoulut

sähköpostitse leirikoulut@marttinen.fi
puhelimitse +358 3 485 1927 / 03 485 1900

 

Katso lisää alla olevista vaihtoehdoista!

 
Kevään päiväleirikoulut 2024 27,00 € / hlö sis. lounas ja kaksi aktiviteettiaTavoitteellinen leirikoulu 55,00 € / hlö

Nuori kiipeää boulderointiluolan seinää.

Tavoitteellinen leirikoulu Marttisessa

Nuorisokeskus Marttisen leirikoulussa osallistujien ja ryhmän tavoitteet ovat tärkeässä osassa. Osallistujien kannattaa olla mukana suunnittelemassa ohjelmaa ja tavoitteita alusta saakka. Ohjelmaan on mahdollista sisällyttää luontoa seikkaillen ympäristössä, liikkumista löytäen omia rajojaan, kädentaitoa kehittäen luovuuttaan, kulttuuriperintöä tehden löytöretkiä ajassa tai ryhmänä toimimista heittäytyen yhteistoimintaan.  Katso ohjelmapalvelujen sivulta millaisia tavoitteita eri ohjelmilla voidaan saavuttaa ja mitä kaikkea leirikoulussa on mahdollista tehdä.

Katso Marttisen leirikoulun aktiviteettimahdollisuudet Marttisen verkkosivuilta tästä linkistä

Turvallinen leirikoulu Marttisessa

Varaa tavoitteellinen ja turvallinen leirikoulusi tästä

Tavoitteelliset leirikoulut täysihoidolla

Täysihoito 55,00 € / hlö / vrk alv 0%


Katso talvileirikoulutarjous Marttisen verkkosivuilta tästä linkistä

Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen, ryhmälle yhden omatoimisen saunavuoron, keskiviikkoisin ohjatun discoillan ja välineet ja tilat omatoimisiin ohjelmiin (varattaessa) klo 21 saakka. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja lisäsaunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.

Opettaja, huoltajat ja mahdollinen kuljettaja majoittuvat samoissa tiloissa oppilaiden kanssa. samoissa tiloissa oppilaiden kanssa.

Katso aktiviteettihinnasto Marttisen verkkosivuilta tästä linkistä

Talvileirikoulutarjous alkaen 48,00 € / hlö / vrk
 
 
 
 
Sivua päivitetty: 06.11.2023

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy