Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-ymparistokoulu-60.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Ympäristökoulu Kuukkeli

Inokkaat oppelaat ovat järven rannalla

Ympäristökoulu toimii Marttisen Vanhan Pappilan idyllisessä ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa miljöössä. Marttisen saaren luonto metsineen, vesistöineen ja polkuineen tarjoaa aineksia sekä omatoimiseen että ohjattuun ympäristökasvatustoimintaan. Marttisen luontopolun varrella ovat mm. Herraskoski ja Marttisen lintutorni. Nuorisokeskus Marttinen haluaa vahvistaa jokaisen omaa luontosuhdetta sekä ympäristövastuullista ajattelua. Ympäristökasvatusta tehdään nuorisotyön näkökulmasta mm. seikkailukasvatuksen keinoin.

Elämyksiä ja oppimiskokemuksia luonnossa hankitaan kaikkina vuodenaikoina tehtävillä retkillä. Retkelle lähdetään patikoiden tai lumikengillä. Yö metsän keskellä on ikimuistoinen kokemus! Luonnon ihmeisiin tutustutaan vuodenajasta riippumatta yhdessä retkeillen, vanhoja metsiä tutkien ja luontoa havainnoiden.

Tavoitteet

  • Lisää luonnontuntemustasi ja ympäristötietoisuuttasi
  • Ymmärrä paremmin ympäröivää luontoa ja sen merkitystä
  • Vahvista luontosuhdetta.

Luonnon ihmeet tulevat tutuksi yhdessä retkeillen, metsää ihmetellen, lintuja bongaamalla ja retkeilytaitoja harjoitellessa.

 
 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy