Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Leirikoulunuoria syömässä Nuorisokeskus Marttisen ravintolassa.
 
 
Ravintolat

Tervetuloa Marttiseen ruokailemaan!

Tuoreita tomaatteja ja persiljaa koko kuvan täydeltä.

Nuorisokeskus Marttisen ravintolapalvelut toimivat tilausravintolatyyppisesti. Keittiö on Marttisen oma, joten voimme toimia hyvin asiakaslähtöisesti. Arkiruokailut ovat tarjolla tilauksesta noutopöydästä Marttisen päärakennuksen ruokasalissa.

Ryhmien täysihoitohintaan sisältyvät aamiainen, lounas ja päivällinen, ripareilla myös iltapala. Mukaan saa retkilounaat, iltapalat ja eväät.

Kokouskahvitukset onnistuvat kaikkiin Marttisen tiloihin, joten päärakennukseen voi varata lounaita, Antintalolle Vihtasaunalle ja saunaosastolle iltapaloja. Juhliin löytyy valmiita menuja, joita voidaan myös räätälöidä asiakkaan mieleisiksi. Valmistamme myös tuotteita asiakas noutaa- periaatteella.

Asiakasryhmien erilaisuudet huomioidaan ja tarvittaessa suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kokit huolehtivat erikoisruokavalioista, nämä kannattaa ottaa esille leirin tai tilisuuden tilausvaiheessa. Kasvis- ja vegaaniruoka sekä kasvisproteiinit ovat Marttisen keittiölle tuttuja ja asiakkailla on mahdollisuuden kerätä runsaasti kasviksia lautaselleen.

 
Ympäristöasiat ja kestävä kehitys on Marttiselle tärkeää
 
 


 
 
 
Sivua päivitetty: 25.05.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy