Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuoret-metsassa-7.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Green Key -ympäristösertifikaatti Marttisessa

Marttinen on hakemassa Green Key -ympäristösertifikaattia. 

Green Key

Green Key on kansainvälinen ympäristösertifikaatti, jonka on saanut jo yli 3700 matkailualan yritystä yli 60 maassa ympäri maailman. 

Green Key -merkin saanut yritys on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen sekä toimintansa ympäristörasituksen pienentämiseen. Ohjelma motivoi niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin osallistumaan ekotekoihin. Green Key -ohjelmaan osallistuminen kasvattaa matkailualan ja matkailijoiden ympäristötietoisuutta ja edistää siten kestävää matkailua.

Green Key -ohjelma on kansainvälisen ympäristökasvatusjärjestön FEE:n (Foundation for Environmental Education) hallinnoima. Suomessa Green Key -merkin myöntää ja sen käyttöä valvoo FEE Suomen omistama yhteiskunnallinen yritys Going Green Oy. (Lainaus Greenkey.fi sivustolta. Päivitetty 28.9.2022 https://greenkey.fi/mika-green-key/)

Marttinen kuuluu luonto- ja ympäristökoulujen verkosto Lyke:en ja aktiviteeteistamme löytyy monenlaisia ympäristöaiheisia vaihtoehtoja. Uusia ympäristökasvatuksellisia aktiviteetteja on kehitetty yhteistyössä Tampereen yliopiston NYT!-hankkeen kanssa.

Teemme yhteistyötä myös paikallisten 4H-yhdistysten kanssa.

Nuoret metsässä

 
 
 
Sivua päivitetty: 28.09.2022

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy